Project Profiles

Dale Hill Golf Club

  • Dale Hill Golf Course
  • IMG_3502 Revised5
  • IMG_3510 Revised
  • IMG_3491 Revised2
  • IMG_3484 Revised
  • IMG_3497 Revised2
  • IMG_3501 Revised2
  • IMG_3515 Revised2
< >

Dale Hill Golf Club

Following a competitive tendering process, Cheesmur were appointed to construct a new hotel extension for Dale Hill Golf Club and Hotel. The project was procured via a traditional client team designed contract, albeit with some specialist contractor designed elements.

The project included features such as ground source heat recovery for space heating, photovoltaic panels for electricity and an “invisible” cooling and heating system. There is also an oak framed walkway linking the new building with the existing hotel.

The scheme provided our client with fifteen state of the art hotel guest rooms and bathrooms, as well as six staff en-suite rooms. Most of the guest rooms feature south facing terraces or glazed balconies with far reaching elevated views spanning several miles of open countryside and woodland, they are also immediately adjacent to the golf course.

Traditional values in a changing world
Responsive website designed & developed by